Adult Health Nursing 6th Edition By kockrow - Test Bank (2024)

Exam (elaborations)

43 views 1 purchase

  • Course
  • Nursing Test Bank

  • Institution
  • Nursing Test Bank

  • Book
  • Study Guide for Adult Health Nursing

Christensen: Adult Health Nursing, 6th EditionChapter 03: Care of the Patient with an Integumentary DisorderTest Bank MULTIPLE CHOICE1.A patient has generalized macular-papular skin eruptions and complains of severe pruritus from contact dermatitis. When the nurse administers his ...

[Show more]

Preview 4 out of 237 pages

View example

Adult Health Nursing 6th Edition By kockrow - Test Bank (1)

Preview 4 out of 237 pages

Add to cart

  • August 20, 2023
  • 237
  • 2022/2023
  • Exam (elaborations)
  • Questions & answers

Subjects

  • complete test bank

  • adult health nursing 6th edition by kockrow

Connected book

Adult Health Nursing 6th Edition By kockrow - Test Bank (2)

Book Title:

Author(s):

  • Edition:
  • ISBN:
  • Edition:
  • Adult Health Nursing 6th Edition Barbara Lauritsen Test Bank

  • "Ace Your Tests with the Ultimate [Adult Health Nursing, Lauritsen Christensen,6e] Test Bank!"

All for this textbook (3)

Written for

  • Nursing Test Bank

  • Nursing Test Bank

  • Nursing Test Bank

All documents for this subject (70)

Follow

Adult Health Nursing 6th Edition By kockrow - Test Bank (3)

ExamsExpert

Reviews received

Content preview

,Christensen: Adult Health Nursing, 6th Edition

Chapter 01: Introduction to Anatomy and Physiology

Test Bank

MULTIPLE CHOICE

1. The anatomical term ____ means toward the midline.
a. anterior
b. posterior
c. medial
d. cranial
ANS: C
Definition—toward the midline.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: Page 1, 2, Figure 1-2
OBJ: 2 TOP: Anatomical terminology
KEY: Nursing Process Step: Assessment MSC: NCLEX: Physiological Integrity

2. The smallest living components in our body are
a. cells.
b. organs.
c. electrons.
d. osmosis.
ANS: A
Cells are considered to be the smallest living units of structure and function in our body.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: Page 4 OBJ: 1
TOP: Structural levels of organization KEY: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

3. The largest organelle, responsible for cell reproduction and control of other organelles, is
the
a. nucleus.
b. ribosome.
c. mitochondrion.
d. Golgi apparatus.
ANS: A
The nucleus is the largest organelle within the cell.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: Page 6 OBJ: 1
TOP: Parts of the cell KEY: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

Mosby items and derived items © 2011, 2007 by Mosby, Inc., an affiliate of Elsevier Inc.

,Test Bank 1-2

4. A patient complains of pain in her bladder. In which body cavity are the bladder, lower
colon, rectum, and urinary and reproductive systems located?
a. Pelvic
b. Mediastinum
c. Pleural
d. Abdominal
ANS: A
A subdivision called the pelvic cavity contains the lower portion of the large intestine (lower
sigmoid colon, rectum), urinary bladder, and internal structures of the reproductive system.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: Page 2, Table 1-1
OBJ: 14 TOP: Body cavities
KEY: Nursing Process Step: Assessment MSC: NCLEX: Physiological Integrity

5. The four phases of cell division all occur in
a. diffusion.
b. mitosis.
c. osmosis.
d. filtration.
ANS: B
During mitosis, the cell goes through four phases: prophase, metaphase, anaphase, and
telophase.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: Page 7, Figure 1-9
OBJ: 5 TOP: Cell division
KEY: Nursing Process Step: Assessment MSC: NCLEX: Physiological Integrity

6. Telophase is which phase of cell reproduction during mitosis?
a. First phase
b. Latent phase
c. Final phase
d. Spindle phase
ANS: C
During mitosis, the cell goes through four phases: prophase, metaphase, anaphase and
telophase.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: Page 8, Figure 1-9
OBJ: 5 TOP: Cell division
KEY: Nursing Process Step: Assessment MSC: NCLEX: Physiological Integrity

7. The muscle tissue cells that are nonstriated and appear in the viscera or internal organs,
such as the walls of the intestines, are
a. skeletal.
b. glial.
c. smooth.

Mosby items and derived items © 2011, 2007 by Mosby, Inc., an affiliate of Elsevier Inc.

, Test Bank 1-3

d. fibrous.
ANS: C
Visceral (smooth) muscles are nonstriated and have a smooth appearance.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: Page 11, Figure 1-12, C
OBJ: 7 TOP: TissuesKEY: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

8. A group of several different kinds of tissues arranged so that together they can perform a
more complex function than any tissue alone is called a(n)
a. organ.
b. system.
c. cell.
d. endoplasmic reticulum.
ANS: A
When several kinds of tissues are united to perform a more complex function than any tissue
alone, they are called organs.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: Page 12 OBJ: 6
TOP: Organs KEY: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

9. Visceral muscles are
a. smooth and voluntary.
b. smooth and involuntary.
c. striated and voluntary.
d. striated and involuntary.
ANS: B
Visceral (smooth) muscles will not function at will; thus, they act involuntarily.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: Page 11 OBJ: 6
TOP: TissuesKEY: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

10. The thoracic and abdominal cavities are separated by the
a. pleura.
b. diaphragm.
c. spinal column.
d. peritoneum.
ANS: B
The diaphragm (a muscle directly beneath the lungs) separates the ventral cavity into the
thoracic (chest) and abdominal cavities.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: Page 2, Figure 1-3

Mosby items and derived items © 2011, 2007 by Mosby, Inc., an affiliate of Elsevier Inc.

Adult Health Nursing 6th Edition By kockrow - Test Bank (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Recommended Articles
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated:

Views: 5525

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.